Drivs av Blogger.

Bästa budgetverktyget

Follow by Email

Du är här: Home / , Damstrul

Damstrul

| Inga kommentarer
Imorgon så är det dags att byta in Volvon mot en Skoda. Den stora törstiga mot den lilla snåla. Rulla bort, skaffa ny ung eskort. Det verkar som om den gamla damen S60 har insett det. Imorse vägrade hon att starta. Det är troligen något med nån givare som krånglar och ska så klart börja nu. Hon är listig, den där Bettan.

Att den gamla tanten ska skaffa sig olater just denna vecka? Nu när vi lyckats få till ett bra inbytespris? Hela affären bygger ju på att hon rullar snällt in på parkeringen hos bilfirman för egen maskin. Det duger inte att komma dit med henne på en bärgningsbil.

Med ömsom hot, ömsom vädjan så lirkade jag till sist igång henne så nu håller jag tummarna för att hon ger mig några 'fristarter' till så att affären hinner gå i lås. Jag hoppas slippa dra igång gamla Bettan med den andra bilen, det vore en nesa.

Min kryddaktie Avega Group håller ångan uppe börsoron till trors. Ett förnyat ramavtal med Nordea kring konsulttjänster tycker jag känns bra för framtiden. Även Boule Diagnostics har framtiden för sig, tror jag.

Äntligen är det helg nu vilket känns välkommet. Jag längtar verkligen efter det ljus som våren nu för med sig. Kanske det blir lite trädgårdsarbete i helgen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , intressant?