Damstrul

Imorgon så är det dags att byta in Volvon mot en Skoda. Den stora törstiga mot den lilla snåla. Rulla bort, skaffa ny ung eskort. Det verkar som om den gamla damen S60 har insett det. Imorse vägrade hon att starta. Det är troligen något med nån givare som krånglar och ska så klart börja nu. Hon är listig, den där Bettan.

Att den gamla tanten ska skaffa sig olater just denna vecka? Nu när vi lyckats få till ett bra inbytespris? Hela affären bygger ju på att hon rullar snällt in på parkeringen hos bilfirman för egen maskin. Det duger inte att komma dit med henne på en bärgningsbil.

Med ömsom hot, ömsom vädjan så lirkade jag till sist igång henne så nu håller jag tummarna för att hon ger mig några 'fristarter' till så att affären hinner gå i lås. Jag hoppas slippa dra igång gamla Bettan med den andra bilen, det vore en nesa.

Min kryddaktie Avega Group håller ångan uppe börsoron till trors. Ett förnyat ramavtal med Nordea kring konsulttjänster tycker jag känns bra för framtiden. Även Boule Diagnostics har framtiden för sig, tror jag.

Äntligen är det helg nu vilket känns välkommet. Jag längtar verkligen efter det ljus som våren nu för med sig. Kanske det blir lite trädgårdsarbete i helgen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , intressant?
Damstrul Damstrul Reviewed by Per Penning on fredag, mars 09, 2012 Rating: 5

Inga kommentarer :

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Drivs av Blogger.