De fyra bästa sätten att döda din dröm


 • Tro på omedelbar framgång. 
 • Tro att andra har alla svaren åt dig. 
 • Tro att det är någon annans fel. 
 • Tro att din dröm är det enda viktiga. 
Det finns få enkla segrar i livet utan de flesta nås genom idogt och hårt arbete. För att nå den framgång eller den dröm du eftersträvar måste du själv ställa dina frågor kring detta och också formulera dina egna svar - endast du kan veta vad framgång är för dig.

Ansvaret är ditt och ingen annans om du inte uppfyller ditt mål eller når din dröm och det är endast med det ansvaret som du också fullt och fast står vid rodret. Slutligen, livet handlar egentligen inte om målen, utan om resan dit. Det enda sättet att nå alla dina drömmar är att till fullo uppskatta resan.

Inspirerad av Bel Pesce

Läs även andra bloggares åsikter om , , intressant?
De fyra bästa sätten att döda din dröm De fyra bästa sätten att döda din dröm Reviewed by Per Penning on lördag, mars 05, 2016 Rating: 5

3 kommentarer :

 1. Sant. Framförallt tron på att den ska komma omedelbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men jag vill nog inte sätta något framför det andra. Många tror verkligen att målet är det viktigaste, inte minst. :)

   Radera
 2. Jag kämpar med att hitta guldkornen på vår "resa". Just nu är målet det enda som håller mig uppe. Men jag tror också att det oftast är tuffast precis i början av en resa....

  SvaraRadera

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Drivs av Blogger.