Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Summering augusti

Balans för augusti tänkte jag titta på.

Aktier och fonder, totalt värde 168181 riksdaler.
På banken likvida medel 11473 kronor.
Bolån och billån 1200339 kronor.

Balans -1020685 kronor. Exkluderat likvida medel -1032158 kronor

Ändring från juli blir 9648 kronor i rätt riktning så att säga.
I procent når jag då nästan 1 % i positiv förändring.

Inget kul att låna pengar - var är ni, alla rika släktingar med kort tid kvar?

Kommentarer

Populära inlägg