Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Dyr fest - men så rolig!

Vi hade vår gemensamma 40-årsfest i helgen som gick. Det blev verkligen lyckat! Alla var glada och nöjda efteråt. God mat och dryck, bra tryck på partajet och musiken också lyckad.

Summerar vi nu ihop det hela blir det som följer:

Vi hyrde en jättebra lokal med allt på plats; bord, stolar, bestick och alla upptänkliga sorters glas. Och tack för att det fanns en diskmaskin! Kostnad 750 kronor.

Mat beställde vi som catering. En buffé med massor av gott. 5500 kronor. Tårtor till kaffet: 640 riksdaler. Vin, öl och alkohol 1000-lappen jämnt. Musiken hyrde via via DJInABox för 1500 kronor. Och så övrigt! Kaffe, nattamat, mjölk, läsk, chips, godis, plastglas.. 2742 kronor.

Summa sumarum: 12132 kronor. Häpp! Hade blivit många fondandelar det. Men jag tycker att vi fick mycket för pengarna.

Kommentarer

  1. Låter som väl värt pengarna tycker jag - jättekul! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg