Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

En rolig bok

Nu ska jag göra reklam igen - men för något jag själv gillar.
Fick själv tipset på en ekonomiblogg och nu skickar jag det vidare.

Det är boken med ett urtråkigt namn - Tradingguiden. Jag länkar till adlibris men den finns kanske billigare någon annanstans?

Trots sitt namn är det en rolig och intressant bok för alla som har intresse i sin privatekonomi. Den är lättillgänglig, seriös och underhållande.

'Aktier är bäst. De kan bara gå ner hundra procent men upp många tusen!'

Kommentarer

Populära inlägg