Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Försäljningarna går igenom..

..sakta men säkert. Och nu börjar fondportföljen se mer prydlig ut.

Inspirerad av Frisk Ekonomis fina sammanställningar har jag försökt göra något liknande. Inte alls så snyggt men men..

Till och börja med ska jag redovisa inköpsvärden. Sedan vid månadsavstämning lägga in aktuellt värde. Tänkte också fylla på med PPM och alla ljuvliga skulder.. ..och så aktiegrisen. Som tagit mycket stryk i dagarna. :-(

Så nu är det dax att kolla in hur portföljen ser ut i Morningstar.

Kommentarer

Populära inlägg