Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

PPM - rådlös eller brödlös?

I sydsvenskan läste jag om PPM Doktorn. Intressant!

En fri, eller gratis, tjänst att få hjälp med att välja fonder till PPM. De har flera olika portföljer att välja på beroende på hur aktiv man orkar vara och vilken risk man anser sig ha råd med.

Jag testar idag en annan tjänst gratis under 2 månader, men den kommer att kosta pengar framöver. Då blir det PPM doktorn!

Kommentarer

 1. PPMdoktornm är ett mycket BRA alternativ!
  Vilken lycka: bästa alternativet är GRATIS!
  De tvåmånaders gratisalternativ du testar är antagligen inte helt fel heller...
  Jämför olika PPMrådgivare här:
  http://hem.passagen.se/mina-ppm-fonder/tips.html

  SvaraRadera
 2. På PPM doktorns sida så visar det hur bra det gått för dem under år där vem som helst som köpt högriskfonder i tillväxtmarknader gått upp 100 - 150% per år.

  Den statsen tycker i alla fall jag är rätt ointressant, det vore betydligt mer intressant att se hur de gått för dem under år då börsen gått 20 - 50% back. Har de lyckats bra där då är de intressanta.

  SvaraRadera
 3. PPPMRÅDGIVAREN har bäst avkastning i Sverige. 174% förra året, 30 % i snitt per år och en sammanlagd värdeökning på ca 900%.
  Har börjat året bra med 10%!
  mvh
  PPMRÅDGIVAREN
  www.ppm-rådgivaren.nu

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg