Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Skandiabanken i ny förpackning

En av mina banker är Skandiabanken och de har fått en ny layout. Tyvärr visade det sig bara vara det yttre - internetbanken på insidan ser ut som vanligt. Visserligen är den väldigt bra men jag hade ju hoppats på att befintliga kunder skulle få en del av grannlåten.

Skandiabanken är ett aggressivt alternativ till storbankerna. Hade det inte varit för att vi har ett bundet bolån i Handelsbanken så hade vi troligen gått över till Skandiabanken med både bolån och lönekonton. 3,5 procents ränta på lönekontot och gratis VISA bankkort har INTE Handelsbanken, inte.

Till sommaren faller bolånet ut - då överger vi Handelsbanken och deras fina Bankpalats.

Kommentarer

  1. Jag har Skandiabanken, och jag är nöjd. VISA-kortet är dock inte gratis, utan kostar 230 kr/år. Det mesta annat är dock gratis.

    SvaraRadera
  2. Mellan 5/11 och 31/12 får erbjudes VISA-kort utan årsavgift. Dessutom säger de på hemsidan att de slopat avgiften - kanske du borde kolla upp detta?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg