Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Bubblande julklappstips för miljön

Det lackar mot jul och julefrid. :-)

Jag läste att årets julklapp är en GPS-mottagare. Inte för mig!

Här kommer mitt julklappstips! En kolsyremaskin! Kolsyra ditt kranvatten och fimpa allt vattenbärande från butiken. Du spar pengar. Spar miljön som en bonus! Du blir en hjälte! Och dessutom inte idiotförklarad! :-)

Den billigaste maskinen jag hittat heter WasserMaxx och finns här, här och här för en billig peng, 499 riksdaler och uppåt.

Sverige har ett fantastiskt fint dricksvatten! Det behövs inte drickas Ramlösa eller ännu värre, vatten från Frankrike eller Alperna. Du får en kubikmeter vatten för en spottstyver - ur kranen.

Kommentarer

  1. HEJ!
    men herregud går du på sådana dumheter? varför inte dricka vattnet direkt ur kranen?

    SvaraRadera
  2. tja, inte helt nödvändigt med kolsyra heller, kanske ibland.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg