Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Putsa fjädrarna på bloggen

Om ni nu inte har märkt det tidigare, så kan jag tala om att min blogg nu har 3 kolumner! Hur gick det till?

Jo, jag kan tipsa om en prima sida med tips och trix för att modifiera din Blogger blogg. Jag följde en enkel guide för att få till 3 kolumner med Minima-mallen men det finns guider för nästan alla av Bloggers standardmallar.

Men innan du roddar så se till att spara undan din gamla mall..

Kommentarer

 1. snyggt. kan du hjälpa mig då att få in etiketter i min blogg och lägga till besökslista

  SvaraRadera
 2. typiskt mej, tror inte jag fixar datasaker själv utan måste alltid fråga en man om sånt o så kan jag iaf helt själv. Så nu har jag etiketter

  SvaraRadera
 3. Jag hann ju inte svara, det det var ju faktiskt bra! :-)

  SvaraRadera
 4. Ah jag gillar det!

  Jag ska nog ta och piffa upp min snart nu nar jag atminstone beharskar grunderna bast jag gar och tittar lite pa den dar sidan.

  Tack for tipset!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg