Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Den lille aktieklipparen

Ungefär så känner jag mig - en pojke som leker med aktier.

För mina köp är så små, så små i förhållande.

Idag har jag lekt lite och köpt 16 st Industrivärden, 28 st Kungsleden och 10 st NIBE. Inga hela börsposter här inte.

Men, men - även små affärer är affärer..

Kommentarer

 1. Va kul!!
  Grattis!
  Har också köpte Kungsleden idag!!!
  Hur tänker du när du köper 28 st?? Tycker du inte att courtaget blir väl dyrt? Eller har du bra depå?

  //KM

  SvaraRadera
 2. Hos Aktiedirekt kostar en affär 9 kronor, passar mig som handlar med små poster. Jag köpte precis så många som pengarna räckte till, helt enkelt. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag köper också så mycket som pengarna räcker till. Ingen idé att spara ihop till någon jämn börspost, inte.

  Idag köpte jag Industrivärden, de är ju på mellandags-rea! ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg