Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Tvätta rätt inte lätt

Neeej, tusan också!

Jag lyckades att tvätta hustruns fina ulltröja idag på 40 grader. Aj, aj, hon blev inte glad. Inte jag heller. Nu passar tröjan dottern istället och jag får skriva 'Rosor' i utgiftskolumnen.

Kommentarer

 1. Hihi - hoppsan sa! Min pojkvan gjorde nagot liknande en gang dahan tvattade mina nya klader tillsammans med en PENNA! Det blev dyrt for honom i slutandan...

  SvaraRadera
 2. Hihi, och ooops. Jag har för LÄNGE sedan genomskådat er män, hahaa. Fast du kör inte med "råkade-stoppa-röda-strumpan-i-vittvätten-trickset"
  Du tar "ulltröjan-i-40-grader" istället, hihi. Påhittigt =)
  Hoppas hon uppskattar blommorna i alla fall =)

  SvaraRadera
 3. Rosor? Jag skulle hellre velat ha en ny ulltröja. :) Men du, sånt där händer väl alla. Hoppas hon inte blev alltför sur. Bättre saker kan hända en lördag, hoppas det gjorde det sen!

  SvaraRadera
 4. Hos oss är det lika dant fast tvärt om, sambon har tvättat sönder min halsduk (500:-) + ett antal kragförstärkare + ett par manchettknapper av silver och bärnsten (1000:-) under senaste tiden, detta trots att jag försöker att hinna tvätta mina kläder själv pga tjejers tvättokunskap!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg