Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Tyck till och tjäna pengar

Jag måste helt enkelt rekommendera Din Åsikt. Jag anmälde mig till denna konsumentundersökningssajt nyligen. Idag gjorde jag min första undersökning om kattmat som tog ungefär tio minuter.


För den fick jag tjugotre och femtio. Lätta pengar.

Kommentarer

 1. Hmm, låter fint, men jag har varit med HUR länge som helst och jag tröttnade till slut för det visade sig att jag "aldrig tillhörde målgruppen". Hmm, det måste finnas fler än jag som är mellan 35-40, bor i ett helt vanligt boende och gör helt vanliga saker, har helt vanliga barn ... Skumt. Får kanske försöka igen?

  =)

  SvaraRadera
 2. Hmm? Jag fick va med på kattmat. Tydligen bör man inte jobba i kattmatsbranschen eller reklambranschen kanske?

  SvaraRadera
 3. Oj, börjar undra om det var en ANNAN åsiktspryl ... får man inte frågor och så går man vidare ifall man faller inom deras "ram"? Måste prova igen, hehe.

  SvaraRadera
 4. Är också medlem där men har ännu inte blivit tilldelad någon undersökning *väntar snällt* Har ju två hårbollar här hemma, så den undersökningen torde passa mig.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar konsumentundersökningssidor så ska genast anmäla mig till den här!

  SvaraRadera
 6. Har gjort flera undersökningar, rekommenderar det. Men det är långt mellan undersökningar och därför tar det tid att samla sig en peng.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg