Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Månadssummering 2020 juni

Njuter av trädgården. I år har jag försökt utöka med blommande växter som bin och fjärilar älskar. Stäppsalvia är nytt men har mycket lavendel som också är populärt. Har tre nässefjärilar som verkar vara buddies då de hänger mest hela dagarna. Upplever dock att det är färre insekter i år vilket är lite oroande. Vart har alla humlor tagit vägen? En fem eller sex stycken är allt som besöker min rabatt. Känner en oro för våra små trädgårdsmästare.
Värmen har stundtals varit brutal denna månad och hemarbetet tungt ibland. Men nu när vi summerar juni månad ska föll inkomsten in väl. Skatteåterbäring och normala inkomster gav ett gott belopp. Och även om vi lever gott och inte snålar alls nådde vi ett sparande på 32% varav långsiktigt 22%. Avkastningen totalt sett var dock negativ med -0,25% vilket innebar att Sunny Days™ steg med 1,68% insatt kapital medtaget. På något sätt är det mentalt tillfredsställande att kunna öka kapitalet även vid nedgång. Sedan årsskiftet är guldhönan 8,74% fetare…

Blurp! sa försäkringskassan

Jag är inte riktigt HUR Försäkringskassan jobbar, men idag så var det som om proppen gick ur badkaret.

Ärenden angående vård av barn och föräldraledighet som är ända tillbaks från mitten av december betalades ut idag. En hel hög. Jag har gått och sneglat på de här ärendena lite från och till och funderat på om det beror på att de tänker ringa chefen och kolla om jag verkligen var hemma? Eller råkade de bara upptäcka att 'nämen oj, här ligger det lite som vi missat.'?

Beats me. Men jag tar av mig mössan, tackar och bockar.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

  1. Grattis! Vilken kategori går det tillskottet till?

    Jag undrar om du möjligen kan tänka dig att byta ut animationerna på din sida? Jag blir så deppig av den stackars hamstern och den blödande datorgubben är otäck. Fast du gör helt som du vill såklart. (Kan lika gärna be om ursäkt för att jag är känslig på en gång, men sån är jag. Grinar varenda gång jag tittar på Extreme Home Makeover.)

    SvaraRadera
  2. Hehe! Ja, hamstern var ändå på väg ut, så den tog jag bort med en gång. :)

    Tillskottet ja, det är bra att du talar till mitt samvete. Det får bli lite nya aktier då. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg