Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Ekonomibloggar jag rekommenderar.

Jag läser en uppsjö bloggar varje dag, i huvudsak ekonomibloggar men även en del teknik, politik och 'övrigt'. Springer jag på något intressant, lägger jag till dem i min Google Reader, som jag använder för att hålla koll på nyheter.

Så idag uppdaterade jag listan över mina 'Ekonomitalanger' eftersom jag upptäckt att flera nya tillkommit som jag missat att ta med.

Kan också konstatera att några av de jag har med antingen har börjat falna i aktivitet eller inte längre skriver om 'ekonomi', så snart blir det en städning i listan också.

Kommentarer

 1. Hallå där! Är det "Finansgenier"-listan du refererar till som "Ekonomitalanger"? Läser du inte mig?

  SvaraRadera
 2. Jag hade bestämt för mig att jag sett dig i kommentarerna till och från! =)

  SvaraRadera
 3. Jag har också startat en blogg inom detta området, hoppas du kommer tycka att den är intressant!

  SvaraRadera
 4. Johan, det är alltid spännande med nya ekonomibloggar - ska självfallet läsa din. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg