Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Husvill aktie?

Många bäckar små..

En liten köporder resulterade i 50 nya Kungsleden. Nu har jag hundra stycken jämnt vilket lugnar ner min vilsna själ. Jag gillar Kungsleden som ger en god direktavkastning och jag gav 78 kronor styck. Du hittar två intressanta artiklar om fastighetsaktier här och här.

Kungsleden är väldigt aktiva i sina affärer och jag får ett SMS varje gång en ny affär görs och det är ibland mer än en gång i veckan.

Kungsledens devis att äga 'en lönsam fastighet med nöjda hyresgäster' tycker jag känns positivt. Det spelar heller inte någon roll var fastigheten ligger eller vad det är för typ av fastighet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

 1. Är också med på KLED-tåget.

  Såg iofs idag att reformen att avskaffa handel med börsposter skjutits på framtiden, men snart kan vi förhoppningsvis jämna till alla udda aktieposter på ett smidigare sätt! ;-)

  Mvh

  Carolus

  SvaraRadera
 2. Absolut, den känns mycket viktigt för mig med jämnt antal aktier. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg