Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Sova mera

Jag lyckas min själ inte skaka av mig den här förkylningen. Hade jag visserligen inte förväntat mig heller, inte en Dagisförkylning, inte. De är värre än de flesta kända infektionssjukdomar, tror jag. Det är väl bara att härda ut.

Idag är jag dessutom hemma med en snuvig son som uppenbarligen inte känner sig ett dugg sjuk för det. Så det får väl bli till att köra lite lek och stoj med honom. Jag kan ju alltid ta en cocktail av c-vitamin och alvedon. :)

Så när huvudet känns tungt är AMF Pension:s reklam mitt lilla glädjeämne. Jag förmodar att ni sett deras reklam tidigare, men jag tycker de är underbar. Därmed inte sagt att AMF Pension är något jag rekommenderar, bara deras reklam. ;)

Har ni lite tid över idag så titta gärna också på Reklammusik. En lite skojig sida med reklamfilmer med den bästa musiken.

Slutligen vill jag säga att min utvärdering av iCash fortsätter och hittills är jag imponerad. Denna programvara är inte omöjligt det komplement jag vill ha till mina Excelkalkyler.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

  1. Läste ditt förra inlägg om hängslen och livrem!!! Vi hade ingen livförsäkring, ingen gruppolycksfall (egna företagare), inga lån försäkringar, kort sagt INGENTING!!!!! den privata pensionsförsäkringen faller ut i fem år till mig och statens omställningsförsäkring i 1 år! Nu är det så dags att titta över, jag har ju ingen som behöver livförsäkringen... Och som sagt den blir ganska dyr ju äldre man blir! Någon dag ska jag skriva om mina tips och vad jag fått erfara under denna resa!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Änkan, jag följer din blogg och länkar gärna till den. All lycka!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg