Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Vad söker ni?

Precis som Frisk Ekonomi vill även jag att de som använder Google för att söka verkligen finner det de vill ha hos mig. De mest svårknäckta nötterna just nu är:

Steka karré i ugn - DET kan jag. jag har för mig att jag hade ett recept..
Mat i cykelkorgar - Ja, det kan man ju ha. Dessvärre har jag ingen cykelkorg.
Led mig rätt - Eftersom jag nu ska bli frireligiös, så kanske?
Köpa livbåt - Aj, aj. På Clas Ohlson kanske?
Hur mår kon i indien? - Kon mår prima, definitivt.
Doktor bombay - Tja, inte min musik riktigt.
Blurp - Kan det ha med öl att göra?

Favoriten är den här:

Vad heter tomten? - Jo, tomten heter Jultomten eller möjligen Santa Claus. Klas?

Kommentarer

 1. Underbara :-)

  Själv har jag bara "tråkiga" som budgetmall privat, familjeekonomi och liknande.

  Den "roligaste" jag har är i så fall: "Byta elbolag skulder i ett annat", men det har ju fortfarande med ekonomi att göra.

  Jag får helt enkelt börja vidga mina vyer för att få till lite roligare träffar på Google.

  /Fru Krona

  SvaraRadera
 2. Klart underhållande att kolla sökningarna! :-)

  Liksom Fru Krona har jag mycket sökningar av sorten budgetmall, annuitetslån och liknande. Mycket med "beräkna" också.

  En citatletare kanske: "tänkvärt om kronor och tid man får inte spara till imorgon"?

  :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg