Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Månadssummering 2020 juni

Njuter av trädgården. I år har jag försökt utöka med blommande växter som bin och fjärilar älskar. Stäppsalvia är nytt men har mycket lavendel som också är populärt. Har tre nässefjärilar som verkar vara buddies då de hänger mest hela dagarna. Upplever dock att det är färre insekter i år vilket är lite oroande. Vart har alla humlor tagit vägen? En fem eller sex stycken är allt som besöker min rabatt. Känner en oro för våra små trädgårdsmästare.
Värmen har stundtals varit brutal denna månad och hemarbetet tungt ibland. Men nu när vi summerar juni månad ska föll inkomsten in väl. Skatteåterbäring och normala inkomster gav ett gott belopp. Och även om vi lever gott och inte snålar alls nådde vi ett sparande på 32% varav långsiktigt 22%. Avkastningen totalt sett var dock negativ med -0,25% vilket innebar att Sunny Days™ steg med 1,68% insatt kapital medtaget. På något sätt är det mentalt tillfredsställande att kunna öka kapitalet även vid nedgång. Sedan årsskiftet är guldhönan 8,74% fetare…

Hitta hem med en gång

Av den enkla anledningen att jag letar efter ett nytt hus med ljus och lykta och ofta använder mig av antingen Hemnet eller Bovision för uppgiften, så blev jag riktigt nöjd med att hitta en ny, fräsch söktjänst - Bospindeln.

Fånigt namn - enkelt att söka. Och med prisstatistik lättillgängligt. Jag gillar den. Dessutom är den snabb eftersom den inte blir seg av all reklam. Tid är pengar!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer

  1. Jag satt själv igår kväll och tittade med Booli.se. Den tjänsten är snygg och smidig!

    SvaraRadera
  2. Namnet var verkligen... oväntat... Men det låter som en bra sida, ska kika på den (trots att vi inte tänkt flytta är det ju alltid skoj att titta på hus).

    SvaraRadera
  3. Oj då, Booli var verkligen fräsch!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg