Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Suddigt perspektiv


För att återknyta till min egen präktighet så undrar jag vad ni tycker?

Lite lätt påstruken under midsommarafton så tappade jag mina glasögon så att det ena glaset gick sönder. Så jag skaffade mig en korkad utgift. Korkat!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

 1. Heh, heh!

  Korkat och korkat... En olycka händer så lätt!

  Eller skulle du visa dig på styva linan med något "crazy" partytrick? ;-)

  Carolus

  SvaraRadera
 2. hej!
  men herregud , det är väl ingen katastrof heller!
  gå till närmaste optiker och laga dem, eller skaffa ett par nya!

  SvaraRadera
 3. Crex, nej jag tappade dem. Fumligt. :)

  Mitt ljuva hem, det finns värrre saker, ja.

  SvaraRadera
 4. Var inte så hård mot dig själv... Det är sånt som händer, och händer det ofta så får man skaffa en bra drulleförsäkring! ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg