Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Projekt S

Jag har ju påbörjat ett litet projekt som ska hjälpa mig att bli ekonomiskt oberoende och ekonomiskt fri. På sikt. Om det faller väl ut. Och nu är det ju inte så att jag tror att mina kära läsare och bloggvänner tänker sno min idé, men projektet är fullt 'snobart'. Och internet är sällsynt publikt, så jag måste hålla en viss diskretion i vad jag avslöjar.

Projektet är ett internetprojekt, härmed kallat Projekt S. Här finns det pengar att göra, det är min övertygelse. Se bara på hur unga tjejer gör kosing genom att visa upp sina nya skor eller en djup urringning? Det hela ligger i uppstartsfas, så än så länge så finns det inga intäkter. Jag tror att det är viktigt att göra rätt från början.

Inga inkomster är passiva från början. Inte ens Projekt S kommer att bli en helt passiv inkomst. Men om jag lägger 3 till 5 timmar i veckan för en normal månadsinkomst så ser jag det som många 'passiva' timmar helt gratis.

Alla inkomster kräver en arbetsinsats, och Projekt S behöver knådas rejält - som en bra deg innan jäsning.

Om jag tittar runt på nätet efter liknande projekt som Projekt S så ser jag alldeles för många bra degar som aldrig jäste eller brann upp i ugnen.

Projekt S är jag entusiastisk kring. Jag som jag läste hos Från kaos till koll - Do. Or do not. There is no try.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

 1. Du kan konsten att göra mig nyfiken.Hoppas inte det är något du skall visa upp, så som tjejerna du nämnde...:) Apropå projekt så är jag fortfarande nyfiken på hur det gick/går med viktprojektet, och inte minst kosten och motionen.

  SvaraRadera
 2. det här ska bli kul att följa!!

  SvaraRadera
 3. Grön, absolut. Det ligger internet nära. Men usch - viktprojetet. Hade jag förträngt. :o

  Minna, välkommen till ekonomibloggvärlden - såg att du funderar på ett köpstopp under 2009! Lyckat till! :)

  SvaraRadera
 4. Så himla spännande ... ett Projekt Spännande! Lycka till, hoppas degen jäser väl! :-)

  SvaraRadera
 5. Tack Plupp! :) Må det inte bli ett Projekt Surdeg. ;)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg