Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

The Deep Breath Before The Plunge

Härligt!

Då blev jag ägare av Carnegie, fast kanske inte på sådant sätt jag hoppats på? Bah, vad är det jag köpt egentligen via staten? Som om jag inte betalde skatt så det räcker?

Och jag hittar ingen bil. Alla säljare är några snikna dårar. De blir till och med sura när jag oförskämt prutar prislappen med 20 procent. Men vaddå?

Pruta är väl en del när det ska göras affärer? Ett givande och tagande, ett ganska spännande spel. Jag roas mycket av att pruta eller prutas på.

Och bopriserna går nedåt, ingen vill köpa, ingen får låna och de som vill sälja får inga spekulanter. Så vår gamla kåk får väl duga till bostad ett tag till, för det finns väl ingen som vill köpa den just nu?

Är du spekulant? Maila mig så ska du få en privat visning, kaffe och bulle.

Förresten, drömmarna är halva livet, eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

 1. Kan man få te och bulle utan hus (eller varför inte ett glas Glenkinchie)? Satsa på en krocksäker bil, det finns allt för många galningar i trafiken. Det är viktigare än många andra finesser, även om storleken inte är helt oväsentlig! Pruting är en sport! Keep on!

  SvaraRadera
 2. Grön, är det en rökig virre så har jag den inte i mitt ägo, tyvärr. ;)

  Ja, möjligen Grönt te då! Haha! :D

  SvaraRadera
 3. Inte rökig, bara smoooth.... Gillar inte rök varken i luften eller virren. Grön te är helt ok! (Ha,ha!) Gillar rött också, kanske jag måste byta signatur?:)

  SvaraRadera
 4. Jameson är min favorit, men även en Famous Grouse går ned. Te gillar jag inte alls, möjligen om jag är döende kan jag dricka en kopp. ;)

  SvaraRadera
 5. Har många favoriter; Glenmorangie, McCallan (i olika varianter)för att nämna några. Famous Grouse är en whisky som svärfar gillar, helt ok men ingen höjdare. Jameson har jag aldrig prövat, bör kanske råda bot på det en dag.

  SvaraRadera
 6. Köpte på mig en McAllan härförleden men inte tullat på den ännu. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg