Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Kom alla små kycklingar

Hehehehe..

Med ett varglikt flin på läpparna gnider jag mina händer. All världens legobyggsatser, hemelektronik och snygga kläder - här kommer jag!!

Med 90 laxar på lönekontot så ligger världen framför mina fötter. Försäkringspengarna har anlänt.

Men det är bara en tillfällig dröm att rusa åstad och köpa dyra julklappar till mig och släkten. En ny bil behöver inhandlas och blir det pengar över så ropar både buffert, en ny soffa och kanske sängar efter kosing.

Men jag känner mig ganska tät i denna stund, åtminstone. Så jag tog helt sonika resten av mina lönepengar, hela sjuttonhundra kronor, och satte in i bufferten på Marginalen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

 1. All-in i någon frimärksaktie? ;-)

  (Var hittar du alla dessa roliga bilder?)

  Carolus

  SvaraRadera
 2. Carolus, det vågar jag inte. :)

  SvaraRadera
 3. Ënig med crex - fantastiska bilder!
  Njut av din saldo - innan den försvinner......in i en krocksäker bil:)

  SvaraRadera
 4. Ahhh, passa på att gotta dig i känslan åtminstone, även om de kommer gå åt till diverse nyttigheter =)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg