Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Tack för det, Televerket!

Inte överdrivet täta är familjen Penning just nu.

En synnerligen väl tilltagen service av den nya bilen, där det blottades byte av bromsskivor bland annat, sög julmusten ur det mesta av restkapitalet av lönerna. Nej, det var näst intill deprimerande. Bilar är bara elände!

Så lite glad blev jag idag ändå när jag fick ett mail från Telia där jag erbjöds en sladdlös telefon om jag bara förlängde det fasta avtalet tolv månader. Och jag har inga planer alls på att byta från Telia. Så nu kommer det en liten klapp med posten. Helt gratis.

Glädjande är att tillverkare börjat att titta mer på energiförbrukningen. Den här luren har bättre energieffektivitet än vår gamla telefon.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Intressant?

Mer om Julklapp:

Kommentarer

Populära inlägg