Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

En tvivelaktig natur

Jag fick ett påpekande från Herr Anonym (Fru Anonym?) att jag har fulannonser här på min sida, så som SMS-lån och fulkrediter. Och jag tackar för det påpekandet. Jag äger en barnslig förtjusning i att experimentera med min sida, så från och till är jag faktiskt lycklig att jag ännu inte lyckats med att ta sönder den. Jag har minsann funderat föga på vad jag har haft i annonserna.

Jag plockade minsann bort dessa raskt - för egentligen så är jag inte alls intresserad av att lura någon till att ta några dyra krediter.

Fast om jag ser det hela som ett socialt experiment, så tröstar jag mig med att ingen av mina bedyrade läsare varit så dum att han eller hon skaffat sig några sådana genom min försorg. Vilket i så fall är glädjande - jag kanske hjälpt till att dana karaktären hos några?

Nåväl, jag ska göra mitt bästa från denna stund att hålla sidan fri från ting som som inte korrelerar med min egen uppfattning om sund ekonomi. Bot och bättring på Per!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Mer om SMS-lån:

Kommentarer

Populära inlägg