Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Ett litet kärleksbrev

Kära Storbanken!

Jag kan konstatera att vår ränterabatt vi haft tidigare tycks ha försvunnit i intet.

Jag föreslår att ni kommer med ett förslag på förnyad sådan för våra lån.

vänligen Per Penning

Kommentarer

 1. 0,35% har vi i rabatt från samma fina storbank som dig så visst borde man väl kunna få lite i trädgården/rabatten?

  SvaraRadera
 2. Ett tips.

  Är du gratismedlem på www.comboloan.se så kan man där få ett personligt förhandlingsunderlag att ta med till banken.

  Annars är det ofta det bästa att fåga runt bland bankerna och sedan skicka ta med sig den fulla offerten från grannbanken till storbanken som då ofta matschar den om man är en trevlig kund.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset, Cristoffer. Får jag referera till dig i mina förhandlingar? ;)

  Anonym, jag kikade på detta som du nämner, kanske en bra idé? Tack för tipset. :)

  SvaraRadera
 4. Mailade våran långivare nu ikväll :)

  SvaraRadera
 5. Har ni inget avtal för ränterabatten? Hur funkar det egentligen?

  Annars måste man ju förhandla om jämt och ständigt, när de "glömt bort" ens lilla rabatt...

  SvaraRadera
 6. 50 punkter i samma fina bank, dock är det ett litet oberoende kontor som jag har vänt mig till med möblemang som är nästan lika fult som på mitt kontor, men vad gör det när jag får bra villkor.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg