Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Välj väg eller ta båda

Det här är ju min ekonomiblogg och den lär få ytterligare betydelse för mig i det liv som väntar mig.

För att hålla isär det hela så försöker jag skriva om just pengar här och vad som rör sig i mitt huvud på Per Penning - Tid är pengar! Intresserar du dig för tankar i livet - läs gärna där. Är det finanser som gäller - gör det inte. Oavsett - tack för ATT du läser.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

 1. Det var tråkigt att höra om din familjesituation. Nya vägar och nya möjligheter, även om det inte känns så just nu. Tiden läker alla sår!!

  SvaraRadera
 2. Tråkigt :(
  Har varit i samma situation men efter ett par år isär hittade vi tillbaks igen.

  SvaraRadera
 3. Tack båda! Även om det omöjligen känns så nu, så kanske det blir bra någonstans i framtiden.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg