Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Semester med barn

Jag kanske slår in öppna dörrar, men på Barnsemester kan du nu registrera dig för ett så kallat Barnsemesterkort som det är kopplat en mängd rabatter till - inte minst till boende och aktiviteter i ett somrigt semester-Sverige.

Har du barn och ska semestra på 'hemmaplan' - den svenska kronan konkurrerar ju snart endast med Zimbawe-dollarn - så kan du spara en slant. Till exempel på Astrid Lindgrens värld eller på Skara sommarland.

Kommentarer

 1. 1st kort beställt, tack för tipset.

  SvaraRadera
 2. Också beställt. Kan säkert hitta något kul för barnen till sommaren.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Just nu, inför sommaren, diskuterar vi det här med semester med barn på Babyvärlden.se. Särskilt vad man kan göra om man inte har så mycket pengar. Gå gärna in och kommentera och länka till era bloggar:

  http://www.babyvarlden.se/Nyhetsartiklar/MinStory-Sommar-med-barn-men-utan-pengar/

  Mvh
  Stefan Bergmark

  SvaraRadera
 4. Tack för det tipset, Stefan.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg