Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Små bäckar

Med den lilla likvid som skvalpade runt i aktieportföljen så köpte jag på mig 120 stycken Global Health Partner, de tror Finansmamman på, och etthundra Kungleden, eftersom Mat-Tina rekommenderade att köpa fastigheter. Nåväl, kanske inte just därför.

Utöver det så tecknade jag mig för Biosensors företrädesemission. Handel med teckningsrätter pågår till och med den 3 april 2009. Två (2) teckningsrätter berättigar till till teckning av en (1) A-aktie. Även allmänheten ges rätt att teckna aktier i emissionen. Teckningskursen har fastställts till 0,12 SEK per A-aktie. Den här aktien är en liten spännande krydda i min lilla portfölj.

Kommentarer

Populära inlägg