Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Lär av den bäste

Oj, jag är imponerad. Så många läsare som formulerat sin dröm och sin plan. Det är inte konstigt att jag blev avundsjuk då jag själv inte lyckats så väl med detta.

Det känns därför extra orättvist att jag inte har en bok till var och en av er. Det blir tyvärr endast en enda av er som kan vinna denna gång och det blev - Fredrik Lager! Gratulerar! Sänd över din adress så skickar jag boken snarast.

Övriga vill jag verkligen beklaga. Men min bloggranne 40Procent20År tipsar om Warren Buffetts strategi på svenska. Jag hoppas denna läsning kan vara av värde för er.

Slutligen så vill jag önska er all lycka med att jobba mot era mål. Har du tagit dig tid och energi att önska - varför inte då ta tag i det och finna lyckan?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , intressant?

Kommentarer

Populära inlägg