Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Vinst varje gång

Jag är kanske som ni vet en avnjutare av vin. Och för första gången någonsin har jag provat på att köpa vin över nätet och en beställning hos The Wine Company. Tolv flaskor blev det av varierad sort eftersom jag fick beställa fraktfritt och jag ville prova kvaliteten på dryckerna.

Och vinet vi provade först - en Sangiovese 2009 från Gran Sasso - som smakade helt underbart - väldigt len. Ett av de bästa vinerna jag avnjutit för denna prislapp. Kanske borde jag beställa några fler?

Rött vin och gott kaffe är mina livselixir.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , intressant?

Kommentarer

 1. Låter gott, har tittat på deras reklam, tror det var i pappersupplagan av DI som det följde med en liten broschyr. Kom det med kurir eller posten? Något strul med tullen?

  SvaraRadera
 2. Det kom med kurir. Inget strul alls! :)

  SvaraRadera
 3. Kaffe är gött, dock gillar jag inte Vin än men det suget kanske kommer med åldern? =)

  Mvh //Ekonomisk Trygghet

  SvaraRadera
 4. Jag brukar beställa från sydafrikanskavinklubben eftersom jag förderar sydafrikanska viner, men jag ska absolut kika in på sidan du beställt ifrån. tack för en givande blogg! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg