Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Mot alla odds

Det var länge sedan som jag var inloggad på Betsson. Ganska märkligt egentligen då jag med intresse följer bolaget på börsen. Men idag var det dags att hälsa på fru Fortuna igen, tänkte jag.

Det var en positiv överraskning att upptäcka att Betsson var ommålad, ommöblerad och modern. Tidigare har jag upplevt att få kan leva upp till Svenska Spel men detta blev jag tvungen att revidera.

Jag valde att prova Betsson Odds. Idrott är inte min gebit men det fanns andra mer spännande saker att slå vad kring. Kommer Obama att väljas om? Får Vänsterpartiet mer än 6,5 % i nästa riksdagsval? Vem blir Centerpartiets nästa partiledare? Det här var ju bra mycket roligare än jag vågat hoppas på.

Och lätt var det ju också! Att Barack Obama blir omvald (1,55 gånger insatsen), att VP inte når över 6,5 % (1,42 gånger insatsen) och att Centerpartiets nya ledare blir Annie Johansson (1,5 gånger insatsen) är ju självklart. Det här med odds är ju som att stjäla godis från barn.

Och när jag väl vunnit så ska jag ladda ned Betssons mobilapplikation och fortsätta min framgångssaga ifrån soffan. Jag håller mig till politiken men du som älskar sport har ett hav av möjligheter att satsa på odds i nästan vad som helst - tennis, fotboll och till och med dart.

Enkla, snabba spel med goda möjligheter till vinst - det är min melodi.

Kommentarer

  1. Köpta länkar sänker trovärdigheten å din blogg.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg