Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Ingenmansland

När du, liksom jag, tröttnar på mänsklig dumhet i grupp så vill jag rekommendera dig att titta på ovan video samt lyssna till de förföriska tonerna från Mike Oldfields gitarr. Världen är vacker. Vad är väl vi i förhållande till det storslagna därute?

Förstora gärna upp den, den är i HD-upplösning.

Nedan finns ytterligare en video men samma musikstycke men med en elgitarr vars röst ger mig ståpäls. Mycket nöje.Läs även andra bloggares åsikter om , , , intressant?

Kommentarer

Populära inlägg