Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Fräscha Pengar

Tja, det handlar väl om tycke och smak. Men jag är så här långt ganska nöjd med min uppfräschning av den här bloggen. Det som är litet annorlunda nu är att jag förhoppningvis gjort det enklare att hitta det som man önskar läsa.

Till vänster finns nu möjligheten att prenumerera på inlägg via sin nyhetsläsare. Ja, även kommentarer går att prenumerera på. Till höger finns en sökruta för att leta bland de numera över ettusen inläggen. Huga, har jag ett liv, tro? Dessutom så finns det några rutor av förhoppning att någon kanske vill dela, tweeta eller plussa mig på Facebook, Twitter eller Google.

Orkar du till och med bläddra ned till slutet på bloggen så finner du de mest populära inläggen, kommentarer, hela min underbara bloggföljarlista och 'Arkivet'.

Så en lite fräschare 'Per Penning' - åtminstone på ytan. Huruvida texterna blir bättre återstår att se. Bilden är däremot fin - en spargris och en kassako.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , intressant?

Kommentarer

 1. Hej Per!

  Köpte en fin post Xact Kaffe x 4 efter att fått upp ögonen för kaffecertificat I ditt inlägg 9 okt.

  +20 % denna veckan och en väldigt trevlig helgpeng realiserad.

  Tack för "sådd" tanke.

  Daniel

  SvaraRadera
 2. Tack, det var verkligen på tiden. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg