Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Lyssna till din budget

Har du funderat på att bli bättre på att budgetera din privatekonomi med hjälp av 'You need a budget'?

Oavsett om du har valt att skaffa dig detta eminenta program eller ej så kan du nu lära dig att bättre hantera din privatekonomi med hjälp av dessa podcasts i iTunes. Och du behöver inte ens använda YNAB utan det är i sig de tekniker som hjälper dig att budgetera och sluta att leva från lön till lön som det hela handlar om.

Ladda ned dessa podcasts och lyssna på dem i bilen eller i sängen via din iPod eller iPhone. Det går så klart bra att lyssna på dem vid datorn med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , intressant?

Kommentarer

Populära inlägg