Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Vem litar på en dator?

Enligt programmet 'Kalla Fakta', som sänds ikväll, så är den svenska börsen manipulerad och inte att lita på. Enligt granskningen som gjorts dras runt 60 procent av alla ordrar tillbaka inom en sekund. Priset på en aktie kunde ändras mer än 200 gånger på en sekund. Vid så många som 1500 tillfällen var det 1000 prissättningar inom en sekund. Vid ett tillfälle prissattes Ericssons aktie 563 gånger under 0,13 sekunder. Låter det sjukt? Själv har jag svårt att ha en åsikt ännu, men ska definitivt se programmet som startas klockan 20:30 21:30

intressant?

Kommentarer

Populära inlägg