Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Obeställbart

Tack vare upplysta läsare så så reklamerade jag ett köp på internet där jag blev blåst och lurad. Jag har ju inte känt mig speciellt stolt över mitt inköp då det snart blev uppenbart att den vackra framsidan på nätet dolde en kinesisk bluffare. Men rätt ska vara rätt, även en obegåvad person har rätt till kreditkortslagen.

Idag fick jag ett brev ifrån kreditkortsföretaget, som är MedMera Bank, som inleddes med att jag anmodades kontakta det säljande företaget för en återbetalning. God dag, yxskaft. Jag kan inte längre logga in på hemsidan med den e-postadress jag använde och jag får heller inga svar via e-post. Några andra kontaktuppgifter finns inte.

Nåväl, utöver detta önskar kreditkortsföretaget kopia på beställningsbekräftelsen samt kopior på e-postkonversationen. Dessa uppgifter har jag och imorgon ska jag ringa dem för att få reda på hur de vill ha dem till livs. Spännande fortsättning följer.

Passade samtidigt på att kontakta Telia kring vilken kompensation som kommer att utgå till oss luttrade IP-telefonikunder som saknat möjlighet att ringa i flera omgångar den senaste veckan. Vi får se vad det kan vara värt för Telia att fortsatt ha glada kunder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , intressant?

Kommentarer

  1. http://www.telia.se/privat/aktuellt/artikel?item=56fbd57e-20dd-47d3-aefb-209ef6754338

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg