Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Bokslut för November 2012

En rejäl köldknäpp har infunnit sig och jag hoppas på att det inte varar för länge. Visst är det vackert med snö och rimfrost men elräkningen stiger vilket känns onödigt. November är över och vi går in i julmånaden, en månad som av tradition brukar vara kostsam.

Vad finns det att orda om vid detta månadsbokslut? Inte mycket skedde på tillgångssidan utan den slutade på en nedgång med 207 riksdaler. Skuldsidan sänktes med 10 756 kronor och i år är den ackumulerade balansen förbättrad med 78 194 kronor. Detta ger ett månadssnitt på 7 819 kronor.

Våra lån är nu 434 procent av vår årsnettoinkomst. Balans mellan tillgångar och skulder är 259 458 kronor.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , intressant?

Kommentarer

Populära inlägg