Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte.

Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprakt …

Månadssummering Mars 2013

Snöfall och vinter med frånvaro av alla vårligheter. Nåväl, den kommer väl i sinom tid, den där våren? Likväl har ännu en månad passerat så en sammanställning är på sin plats.

Ingen dålig månad men heller inget utöver det vanliga. En kvotförändring på dryga tiotusen kronor vilket höjer genomsnittet en aning. Balans mellan lån och kapital sker nu om 34 år. Tja, det var det hela.Läs även andra bloggares åsikter om , , intressant?

Kommentarer

 1. Härligt att följa utvecklingen Per! Det tuggar på sakta men säkert åt rätt. Skönt att se att lånen minskar.

  Keep up the good work!

  ägamintid

  SvaraRadera
 2. Det ser bra ut! Det är alltid roligt att göra en sammanställning. Den här månaden blev jag positivt överraskad när jag gjorde min sammanställning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det behagligt när det går i rätt riktning? :)

   Radera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg