Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Månadssummering Juni 2013

Jag klämmer mig emellan min studie i lån med min egna lilla torftiga månadsrapport. Denna gång är det vackra juni som tyvärr redan är över. Min bästa månad är det, tätt följt av Maj. Men nu är det sommarmånad två sedan flera dagar tillbaka och det krävs en återblick.

Det blev en bra månad med goda löner samt skatteåterbäring. Utgifterna var många de med men äntligen tog vår och sommar ut sin rätt på elräkningen. Jag är nöjd, likväl.


Balansen förbättrades denna månad med 34 363 kronor och en genomsnittlig förbättring på 9 049 kronor per månad sedan start 2012. Break even på lån och tillgångar exklusivt bostaden krympte därmed med 5 år till 23 år. Om 23 år är jag 69 år. Kampen går vidare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , intressant?

Kommentarer

 1. Bra kämpat! Ni kortar sluttiden rejält för varje månad som går.

  SvaraRadera
 2. Bra kämpat! Det är bara att fortsätta i samma takt! =)

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha - det rullar på, skuldfritåget! :)

  SvaraRadera
 4. Det där var verkligen inte dåligt. Härligt att se!

  SvaraRadera
 5. Skulle du inte kunna skapa en mall i Google spreadsheet (Google Drive) av din månadsuträkning? Då skulle vi andra, mindre Excelkompetenta, lätt kunna göra samma uträkning.

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm.. jag ska ta det i beaktande, tiden är lite knapp nu inför semestern. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg