Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Månadssummering December 2013

Tjugohundratretton blev ett bra börsår. Detta inlägg är dock en vanlig månadssummering för årets sista månad. Imorgon tänkte jag göra ett årsbokslut då jag inte tänkte jobba något ännu under det nya året. Igår firades det nya året in i glada vänners lag och timmen blev sen innan jag kom i säng. Ganska trött idag men nöjd i det stora hela - för vad kommer 2014 att bjuda på?

Kapitalsidan ökade på lite grann med 4 844 kronor. Tillgångssidan steg med 4 780 kronor. Skuldsidan föll marginellt med 1 896 kronor. Balansen förbättrades därmed endast med 6 676 kronor. Sedan starten 2012 har därmed  tillgångarna ökat med 99 239 kronor och skuldsidan minskat med 167 462 kronor.

Break even ligger kvar på 23 år exklusivt bostaden.

Läs även andra bloggares åsikter om intressant?

Kommentarer

Populära inlägg