Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

I skuggan

Ja, det lite konstigt. Men nu är jag här igen där jag en gång var. I skuggan. I solnedgången. I periferin. Där jag trivs bäst, kanske. Ingen strålkastare utan en solstråle mot mitt ansikte. En stilla kvällsbris däri jag kan notera och fundera. Min tid på en plats är över och jag har vandrat hem till min egen domän. 
Att skriva är inspiration. Varje ord ska vara avvägt och ha sin funktion. Därför lär mina texter bli mindre frekventa än förr. Men samtidigt, med stor säkerhet, intressantare i sitt innehåll. När jag lyckats som bäst med mina ord, då har jag känt mig berörd och nästan gråtmild. Och tänkt att det här, det blev bra. För precis som prat i största allmänhet så är även texterna mångfaldet större än efterfrågan. Om du ska lyssna på något så ska det vara värt tiden och uppmärksamheten. Detsamma med texten - den ska vara kärnfull, intressant, lärorik och skapa något hos läsaren. Vad detta något än är så ska det kännas värt mödan.
Jag började att skriva på den här bloggen 2007. Det ä…

Bättre nyheter


Jag föredrar förenklingar och förtydliganden. Saker ska vara lätta att utföra eller hantera. En sådan företeelse är e-post.

Jag är en glad och mycket nöjd användare av Googles Gmail sedan flera år tillbaka och detta är ett verktyg som utvecklas och mognar allt mer. Något som dock fortfarande fungerar så där halvruttet är prenumerationer på nyhetsbrev och liknande - de tenderar att svämma över i inkorgen och överskugga de viktiga, väsentliga breven. Men inte nu längre för nu har jag Unroll.Me!

Unroll.Me är en fantastisk gratistjänst som kan paketera alla nyhetsbrev till en smakfull anrättning och dessutom hjälpa till med att avsluta prenumerationer - något som ibland tycks vara stört omöjligt. Att få min inbox förenklad och grötfri är härligt och hjälper mig att fokusera på det väsentliga.


158 olika prenumerationer hade jag i min Gmail. Hälften åkte direkt till himlen för avslutade kuvert, resten paketerades in i Unroll.Me i ett sammanfattande brev som nu kommer till mig varje morgon. Ett enda mail! Perfekt!


Alla breven hamnar i en egen låda i min mailbox ifall att jag verkligen vill ha tag i orginalet - något jag hittills inte har behövt. Prova tjänsten - den är gratis.

Detta inlägg har aldrig sponsrats av någon.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , intressant?

Kommentarer

Populära inlägg